Interessant aanbod voor de medewerkers van onze deelnemers

Datum: 30-04-2014
De SBBU behaalt al vele jaren substantiële voordelen voor haar deelnemers. Dit gebeurt o.a. ook door middel van het succesvolle project van de collectieve inkoop van energie. Nu wil de SBBU haar deelnemers ook in staat stellen haar medewerkers hiervan mee te laten profiteren.

De SBBU koopt alweer 10 jaar collectief elektriciteit en gas in voor ca. 200 bedrijven. Voor de analyse van de marktprijsontwikkeling en de organisatie van aanbestedingen, maken we gebruik van de diensten van het Udense energie-adviesbureau Cinergie. We krijgen vaak de vraag “kunnen we privé ook meedoen met de collectieve energie-inkoop?”. En daarom heeft Cinergie een personeelscollectief gestart, ONS energiecollectief, zodat u en uw medewerkers hiervan nu ook privé kunnen profiteren.
 
Een mooie bonus voor uw personeel
Slechts 14% van de Nederlandse bevolking stapt ieder jaar over naar een andere energie-leverancier, terwijl dit wel nodig is om de energiekosten in de hand te houden. Als u niet overstapt dan betaalt u ieder jaar al snel € 200,- teveel aan uw energieleverancier. Zonder dat het u tijd of geld kost, kunt u uw medewerkers helpen door deelname aan ONS energiecollectief mogelijk te maken. Medewerkers melden zich rechtstreeks aan op de website van ONS en u weet dat de SBBU er op toeziet dat er zo scherp mogelijk wordt ingekocht. Bijgaand sturen wij u ter indicatie een prijsvergelijking.
 
Uw voordelen
•          Uw medewerkers besparen tot € 200,- per jaar.
•          De SBBU als vertrouwde partner.
•          Het kost u nauwelijks tijd.
 
Meld u nu aan!
U kunt uw interesse in dit initiatief kenbaar maken door deze e-mail te beantwoorden. ONS energiecollectief neemt vervolgens contact met u op voor een korte afspraak en stelt de benodigde communicatie van u aan uw personeel beschikbaar. U kunt ook zelf rechtstreeks contact opnemen met Cas van den Elsen van ONS energiecollectief T: 06-15343234 of info@onsenergiecollectief.nl
 
Klik voor meer informatie op de link naar het filmpje van ONS energiecollectief of ga naar www.onsenergiecollectief.nl
« Terug naar Nieuwsoverzicht
Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u aan voor de nieuwsbrief.