Nieuws

Ontdek Maashorst tijdens open dag op 13 januari 2024

Datum: 03-12-2023
Het gemeentehuis en de gemeentewerf in Uden zijn de afgelopen 1,5 jaar flink verbouwd. We zijn trots op het eindresultaat! We nodigen onze inwoners en ondernemers daarom van harte uit voor een open dag op zaterdag 13 januari 2024.

Slim inkopen legt onze deelnemers geen windeieren

Datum: 01-12-2023
Al sinds jaar en dag koopt de SBBU de energie in voor haar deelnemers. Zo hebben onze deelnemers tot 1 januari 2024 geprofiteerd van een gasprijs van slechts 18,5 cent per m3.
En recent hebben we het risico van een strenge winter ingedekt door in te kopen voor het eerste kwartaal van 2024.

Geen verzekeringsuitkering bij brand?

Datum: 01-12-2023
Wist u dat verzekeraars met betrekking tot buitenopslag nagenoeg allemaal voorwaarden/maatregelen opnemen? 
 

15 bedrijven kunnen gratis meedoen met de e-bike probeeractie in regio Noordoost-Brabant, zit jij daarbij?

Datum: 04-07-2023
 
Medewerkers die vaker fietsen zijn vitaler, productiever en minder vaak ziek. Plus dat fietsen ook nog eens goed is voor het milieu en je als werkgever en als medewerker kosten bespaart. Win-win dus! Met de SJEES e-bike probeeractie breng je jouw medewerkers in beweging.

Aanbod basisvaardigheden in Maashorst: We komen naar u toe.

Datum: 04-07-2023

Je bent als volwassene laaggeletterd, als je moeite hebt met lezen, schrijven en/of rekenen. Vaak heb je dan ook beperkte digitale vaardigheden. Dan vind je bijvoorbeeld omgaan met een computer of een smartphone lastig. Niet goed kunnen lezen, schrijven en/of rekenen heeft gevolgen. Je vindt bijvoorbeeld minder snel een (andere) baan of hebt minder grip op je geldzaken. 

Ziet u iets wat niet deugt of wat lijkt op crimineel gedrag?

Datum: 16-05-2023
Een drugsdeal bijvoorbeeld tussen twee auto's op een parkeerplaats of een bedrijfspand waar officieel niemand zit bevestigd, maar waar toch vaak mensen in en uit lopen? Aarzel niet, meld signalen van verdachte situatie.
 

Registreer je AED en help anderen met MijnHartslagNu.nl!

Datum: 15-05-2023
Als je een AED bezit, kun je levens redden. Maar hoe zorg je ervoor dat je AED snel kan worden ingezet als dat nodig is? Het antwoord is simpel: registreer je AED in de app MijnHartslagNu.nl!
 

Voortgang camera bewaking Udense Bedrijventerreinen

Datum: 15-05-2023
Na lang wachten op de stroomvoorziening voor de camera’s en de bijbehorende apparatuur, is het dan toch eindelijk zover: op de industrieterreinen van Uden zijn de eerste beveiligingscamera’s gemonteerd en worden de beelden daarvan verwerkt. De camera’s zijn via unieke darkfibers (een soort glasvezel) met onze beveiligingsserver verbonden. De beelden gaan dus niet over het internet en kunnen daarom ook niet gehackt worden. Dit is de meeste veilige manier om beelden te verwerken en hiermee wordt ruimschoots aan de AVG wetgeving voldaan.

Politie verscherpt verkeersveiligheid met snelheidscontroles

Datum: 15-05-2023
 In verband met de verkeersveiligheid houdt de politie geregeld snelheidscontroles in de regio.
Dit zijn de resultaten van de controles die in de gemeente Maashorst hebben plaatsgevonden.
 

Een voorstellen....

Datum: 11-05-2023
Een voorstellen .... KVO werkgroep


Naam: Veronique van den Bosch
Organisatie: Siba Autobanden BV
 
Wat betekent KVO voor jou en jouw organisatie?
Iedere werkgever streeft ernaar om veilig te kunnen ondernemen en dat is bij Siba niet anders. Dat doen we niet alleen binnen Siba maar ook in de omgeving van Siba en dan is een samenwerking met SBBU daar een mooie invulling voor.

Glasvezelnetwerk op bedrijventerreinen Uden overgedragen aan DELTA Netwerk

Datum: 20-04-2023
Stichting Beheer Bedrijventerreinen Uden (SBBU/GFU) heeft het netwerk overgedragen om meer ondernemers te laten profiteren van glasvezel. Afgelopen donderdag werden officieel de handtekeningen gezet om de overdracht te bevestigen.

DELTA Netwerk neemt glasvezelnetwerk SBBU/GFU over

Datum: 11-04-2023
We hebben gemerkt dat ons huidige internetaanbod niet meer voldoet aan alle wensen van de ondernemer. Om meer ondernemers te laten profiteren van de voordelen van glasvezel hebben we besloten het glasvezelnetwerk over te dragen aan DELTA Netwerk. 

Onafhankelijk advies zonnepanelen

Datum: 18-01-2023
Overweegt u zonnepanelen op het dak van uw bedrijf te leggen? En bent u daarbij op zoek naar gratis onafhankelijke ondersteuning?
lees meer....

Bekijk de (video)podcast cybercriminaliteit

Datum: 19-10-2022
In het kader van de veiligheid heeft de werkgroep een (video-) podcast gemaakt over cybercriminaliteit.  Hierin wordt een cyberaanval op een Udens bedrijf besproken en meerdere tips gegeven die voor elk bedrijf, groot en klein, van belang zijn. Een aanrader om te bekijken!

Cybercrime bij ondernemers

Datum: 11-10-2022
Waar ondernemers vroeger vaak aan goede sloten op de deur dachten als het ging om bedrijfsveiligheid, draait veiligheid tegenwoordig steeds meer om digitale veiligheid.

Heeft u al voordeel op afvalverwerking?

Datum: 11-10-2022
Met name afvalverwerking leent zich uitstekend om collectief in te kopen. Maakt u daar al optimaal gebruik van?

Even voorstellen ... Rob Jansen

Datum: 10-10-2022
Een voorstellen .... KVO werkgroep

In iedere nieuwsbrief stelt een lid van de werkgroep KVO zich voor.  

Vouchers social return

Datum: 06-10-2022
Zo veel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan helpen. Dat is een belangrijk doel dat de gemeente Maashorst zichzelf stelt. 

Contactpersonen voor ondernemers bij de gemeente

Datum: 04-07-2022
Willem van den Brand en Denny Langens zijn het aanspreekpunt voor de ondernemers bij de gemeente Maashorst. 

Even voorstellen ... werkgroeplid KVO

Datum: 04-07-2022
Een voorstellen .... KVO werkgroep

In iedere nieuwsbrief zal een lid van de werkgroep KVO zich voorstellen. Op deze manier leren we elkaar beter kennen. 

Naam: Arjan van der Heijden
Organnisatie: Van den Heuvel Logistiek

Nieuwe fase voor N605 Volkel

Datum: 01-07-2022
De vraag 'Verleggen we de N605 wel of niet naar de Zeelandsedijk?' is al jaren onderwerp van gesprek. Uit eerdere studies van de provincie bleek dat er geen verkeerskundige argumenten zijn voor dit ‘omklappen’ van de N605.  

Eigen straatje schoonhouden

Datum: 30-06-2022
De SBBU zorgt ervoor dat de Udense bedrijventerreinen gecertificeerd zijn, en blijven, voor het certificaat KVO. Dit staat voor Keurmerk Veilig Ondernemen op bedrijventerreinen. 

Update camerabeveiliging op de Udense bedrijventerreinen

Datum: 15-02-2022
De opdracht tot aanschaf van de camera’s is verleend aan de firma Timmers Projecten en Service, zij hadden de meest interessante offerte en het bedrijf is óók nog gevestigd aan de Industrielaan in Uden. Zeker handig voor toekomstige service verlening en/of aanpassingen. Ook de aanleg van de dark fiber glasvezels (van de camera’s naar de server) is geregeld.

Hercertificering KVO

Datum: 14-02-2022
Hercertificering KVO

De SBBU werkt samen met de Gemeente Uden, Politie, Brandweer en de collectieve surveillance om de bedrijventerreinen in Uden “veilig en aantrekkelijk” te houden.
Door middel van deze samenwerking kunnen onze bedrijventerreinen in het bezit blijven van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO).

SBBU en gemeente Maashorst bieden 100 bedrijven gratis energiescan aan

Datum: 13-02-2022
SBBU en gemeente Maashorst bieden 100 bedrijven gratis energiescan aan.

Om bedrijven te helpen bij het verduurzamen van hun bedrijf bieden SBBU en de nieuwe gemeente Maashorst 100 bedrijven een gratis energiescan aan. In de komende weken ontvangen alle bedrijven die gevestigd zijn op één van de bedrijventerreinen van gemeente Maashorst een mail van de SBBU. Hierin worden zij geïnformeerd over de inhoud en de doelstelling van een energiescan en hoe zich hiervoor aan te melden.

Ombouw rotondes Uden

Datum: 27-01-2022
De provincie Noord-Brabant werkt samen met de gemeente Maashorst aan de verbetering van de verkeersafwisseling en de leefbaarheid op en rondom de N264 bij Uden tussen de A50 en de Industrielaan.

Klankbordgroep bijeenkomst

Datum: 17-01-2022
In december heeft de bijeenkomst van de klankbordgroep plaatsgevonden.
Tijdens deze bijeenkomst zijn de werkzaamheden omtrent de N264 besproken.

Meten is weten

Datum: 23-09-2021
Ook de SBBU is door de nieuwe gemeente Maashorst uitgenodigd om mee te denken over de  economische visie voor de toekomst. Om als vertegenwoordiger van de bedrijven op de Udense bedrijventerreinen beslagen ten ijs te komen hebben we een enquête uitgezet. Op deze enquête hebben we 115 reacties ontvangen, wat een goede aftekening geeft aan de behoeften van de bedrijven. Graag delen we de meest opvallende uitkomsten uit de enquête, die een beeld geeft van nu tot 2025.

Download hier de uitslag.

Lees hier het artikel

Teststraat gesloten per 1 juli

Datum: 08-07-2021
Door het dalende aantal testen en besmettingen is de sneltestraat van Sneltest Uden per 1 juli 2021 gesloten.

Tarieven afvalcollectief 2021

Datum: 15-03-2021
De SBBU heeft met Van Kaathoven een collectief meerjarencontract afgesloten. Basis van dit contract is o.a. dat de prijs jaarlijks geïndexeerd wordt met de zgn. NEA-index (= een objectieve index die jaarlijks de gemiddelde kosten van het transport weergeeft).
Lees meer....

TV kijken via glasvezel

Datum: 09-03-2021
Wist u dat TV kijken over de glasvezel ook prima gaat?
Dit systeem heet IPTV. Het IPTV signaal is geschikt voor Smart-TV’s maar ook voor tablets en geeft beeld in HD kwaliteit. 

Meld misdaad anoniem

Datum: 21-01-2021
Meld misdaad anoniem! Jaarlijks melden 17.000 mensen zich anoniem. Hiermee worden dagelijks zaken opgelost en criminelen, wapens en drugs opgespoord. Help mee voor een veilig bedrijventerrein.

Aangepaste tijden én nieuwe dienst teststraat

Datum: 21-01-2021
De openingstijden zijn gewijzigd, en we starten met het testen op locatie voor bedrijven. Ook de prijs voor groepstickets is verlaagd en de wachttijd voor het ontvangen voor uw uitslag is verkort naar maximaal 45 minuten.
 
 

Corona sneltesten vanaf 26 oktober!

Datum: 10-10-2020
Corona Sneltest voor 80 Euro vanaf maandag 26 oktober
SBBU stopt samenwerking met Meditel en gaat verder met het Udense Breederzorg en Zorgludiek

Wegwerkzaamheden bedrijventerrein

Datum: 22-09-2020
Van 29 september tot en met 2 oktober wegwerkzaamheden in Uden!
 
De gemeente Uden gaat onderhoud uitvoeren aan de rotonde Industrielaan / Handelslaan /
Energielaan. Het asfalt vertoont behoorlijke schades, waardoor de toplaag van het asfalt compleet
vervangen dient te worden, ook de zijpoten worden deels vervangen.

Zeg nee tegen criminaliteit

Datum: 01-09-2020
Criminaliteit zit in een klein hoekje. Dus blijf alert en signaleer op tijd! Heb je vragen? Ook daarvoor kun je bij de SBBU terecht!

Download de flyer van RIEV-LIEC via


https://www.riec.nl/documenten/publicaties/2020/07/07/infographic-ondernemers---ondernemers

Samenwerking afvalverwerker verlengd

Datum: 05-05-2020
Onlangs heeft SBBU besloten de samenwerking met Van Kaathoven te verlengen met nog eens drie jaar. Uit de gehouden tevredenheidsenquête onder de deelnemers die gebruik maken van het collectieve afvalcontract is gebleken dat 98% zeer tevreden is met de dienstverlening van Van Kaathoven. Tevens gaf ruim 90% aan dat wanneer na een nieuwe tender gekozen zou worden voor een ander afvalverwerkingsbedrijf men hierin mee zou gaan. Deze uitkomst zien wij als een beloning voor het gestelde vertrouwen in ons inkoopbeleid.
 
 

Samen Sterk tegen Corona

Datum: 17-03-2020
Al een aantal weken is het Coronavirus gesprek van de dag in Nederland.
Na China, Italië en de ons omringende landen heeft het virus nu ook in Nederland toegeslagen. Sinds zondag 15 maart jl. zijn er door de regering verregaande maatregelen getroffen, die ons allen in meer of mindere mate treffen.

Van én voor ondernemers

Datum: 13-02-2020
De hoeveelheid data die we elkaar elke dag sturen groeit explosief. Glasvezel biedt de hoogste download- en uploadsnelheden. U kunt razendsnel bestanden ophalen én verzenden. Dit is in de toekomst van steeds meer belang voor veel organisaties, omdat internet steeds vaker geïntegreerd is in de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Doe de datacheck! Meten = weten

Datum: 21-11-2019
Benieuwd of glasvezel voor u interessant is? Wilt u een onafhankelijk en eerlijk advies? 

25% voordeel én een veilig bedrijf!

Datum: 05-11-2019
Nieuw project! Collectieve inkoop AED's & BHV- en reanimatie-trainingen met ca. 25% voordeel voor SBBU-deelnemers. Voor een bedrag van minder dan € 1.000,= maak je je bedrijf aanzienlijk veiliger. Meer info? Meld je aan voor de informatiebijeenkomst op 4 december om 09.00 uur.

Goede deal met minimale risico’s

Datum: 13-10-2019
Eén van de activiteiten van SBBU is het collectief inkopen van goederen en diensten, zoals afvalverwerking, beveiliging en energie. Voor dat laatste werkt SBBU sinds april van dit jaar samen met DLV Advies. Dat heeft inmiddels geleid tot een aantrekkelijke nieuwe energiedeal.

Lees het hele artikel

De SBBU gaat voor een dikke 8!

Datum: 02-04-2019
Onze bedrijventerreinen scoren ruim voldoende tot goed, maar het liefste zou ik gaan voor een dikke 8.” Maarten van Helden is duidelijk: de Parkmanager namens SBBU blijft zich inzetten voor kwalitatief betere industrieterreinen. Te beginnen met de hercertificering van het KVO, Keurmerk Veilig Ondernemen.

Lees hier het hele artikel

17 april bijeenkomst 'Criminaliteit'!

Datum: 26-03-2019

Ligt u ook wakker van criminaliteit en de gevolgen voor uw bedrijf?
 

Hoe herken je georganiseerde criminaliteit en zorg je ervoor dat je geen slachtoffer wordt van ondermijning en cybercrime?

 

Op woensdag 17 april organiseren SBBU, UOV De Kring en Gemeente Uden een zeer interessante bijeenkomst voor ondernemers over ondermijnende criminaliteit en de gevaren van internetgebruik.

KVO-keurmerk verlengd!

Datum: 19-03-2019
Loopkant-Liessent, Vluchtoord, Hoogveld en Goorkens in Uden hebben het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen Continu Samenwerken behaald. Dit Keurmerk is een waardering voor bedrijventerreinen waar al meerdere jaren worden samengewerkt om de veiligheid te verbeteren.

Informatieplicht energiebesparing

Datum: 19-03-2019
In het energieakkoord heeft de Overheid in de Wet Milieubeheer de energiebesparingsplicht per 1 juli 2019 voor ondernemers opgenomen.
Deze informatieplicht betekent dat bedrijven en instellingen die per jaar vanaf 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 gas verbruiken verplicht zijn energiebesparende maatregelen te nemen. Dat was altijd al zo maar er komt nu ook een informatieplicht.

Collectieve inkoop energie en collectieve afvalverwerking

Datum: 12-03-2019
De gas- en elektriciteitsprijzen van de huidige lopende contracten van de SBBU liggen ver onder de tarieven die landelijk nu gelden. Een reden te meer om gebruik te maken van het collectief van de SBBU. U kunt hiervoor onze parkmanager Henk Coopmans 06 24219721 benaderen.
Ook het collectief voor de afvalverwerking via van Kaathoven kan voor uw bedrijf bijzonder lucratief zijn. Van Kaathoven verzamelt bij een heel groot deel van de bedrijven het afval en kan daardoor bijzonder concurrerende tarieven hanteren. Het loont zeker de moeite om bij onze parkmanager Henk Coopmans naar de voordelen van dit collectief te informeren.

Brandweer nieuws

Datum: 30-10-2018
Lees de laatste nieuwsbrief van de brandweer met handige en praktische brandweer tips!

SBBU en Uden gaan voor duurzamere bedrijventerreinen

Datum: 02-10-2018
De gemeente Uden heeft de ambitie om koploper te zijn op het gebied van duurzaamheid. De BBU omarmt die visie en gaat er actief mee aan de slag. De SBBU nodigde afgelopen januari een twintigtal medewerkers van uiteenlopende bedrijven uit om samen ideeën te ontwikkelen. Dat resulteerde in drie projecten (aandachtsgebieden) waar de SBBU aan gaat werken. Parkmanager Henk Coopmans geeft tekst en uitleg.

Goed bezochte bijeenkomst over plaatsing van zonnepanelen op bedrijfsdaken

Datum: 20-09-2018
Op 19 september vond er een bijeenkomst plaats waarbij ondernemers van de Udense bedrijventerreinen werden bijgepraat over de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen op bedrijfstaken. Zo’n 70 ondernemers waren getuige van presentaties van verschillende gastsprekers. 

P&O-ers brengen bezoek aan BACU

Datum: 12-06-2018
Op 12 juni is de bijeenkomst van de SBBU-HR-Rondetafel bij BACU in Uden gehouden. Tijdens deze bijeenkomst werden de HR-managers van de grote Udense bedrijven bijgepraat door Jos van Asten over hetgeen Agrifood Capital aan initiatieven heeft lopen op het gebied van Strategisch Personeelsmanagement voor de regio.

Informatiebijeenkomst Asfaltonderhoud Vluchtoord

Datum: 05-06-2018
De gemeente Uden gaat aan het industrieterrein Vluchtoord asfaltonderhoud uitvoeren. Dit betreft de volgende straten: Vluchtoord, Oostwijk, Westwijk, het noordelijke deel van de Vluchtoordweg (noordelijke deel) en een gedeelte van de Belgenlaan. We werkzaamheden staan gepland van 2 tot en met 6 juli a.s. 

Bijeenkomst 'Inzicht in ondermijnende criminaliteit & De gevaren van internetgebruik'

Datum: 22-05-2018
Op 19 juni a.s. organiseert de SBBU van 15.30 tot 17.30 uur (locatie volgt) een zeer interessante ‘op-weg-naar-huis-bijeenkomst’ met de thema's 'Ondermijnende criminaliteit' en 'De gevaren van internetgebruik en wat u eraan kunt doen'.

ISDN verdwijnt, wat zijn de consequenties voor u?

Datum: 08-02-2018

Op donderdag 8 maart a.s. organiseert de SBBU in samenwerking met de telefoonpartner Z!N telecom een informatiebijeenkomst over de ontwikkelingen rondom ISDN.
Maakt u gebruik van ISDN telefonie binnen uw bedrijf? Kom dan naar deze informatiebijeenkomst en laat u informeren over de overstap naar een ander telefonie netwerk. 

Kick-off verduurzaming

Datum: 30-01-2018
SBBU gaat samen met Gemeente voor verduurzaming van de Udense bedrijventerreinen

HR-Rondetafel weer bijeen

Datum: 12-12-2017
Vanochtend kwam de SBBU-HR-Rondetafel (bestaande uit 15 HR professionals van de grote Udense bedrijven) weer bijeen. Dit keer bij Sanders Fritom.

Attentie Buurpreventie. Doe mee!

Datum: 23-11-2017
Deelnemers van de SBBU kunnen zich aansluiten bij de WhatsApp-groep 'Attentie Buurtpreventie'. 

Finance-rondetafel

Datum: 16-11-2017
Een 15-tal financiële managers van de grote Udense bedrijven heeft deelgenomen aan een kick-off meeting van een initiatief van de SBBU, om te komen tot de oprichting van een "SBBU-Finance-rondetafel".

Duurzaamheid Udense bedrijventerreinen. Doet u mee?

Datum: 13-11-2017
Duurzaamheid Udense bedrijventerreinen.
DOET U MEE?
 
Ruim een jaar geleden heeft de gemeente Uden de ambitie uitgesproken om samen met de SBBU initiatieven te ontwikkelen op het gebied van Duurzaamheid.
Wij hebben positief gereageerd op dit voorstel, onder voorbehoud dat dit onderwerp voldoende draagvlak heeft onder onze deelnemers en wij tevens verwachten dat onze inspanningen gaan leiden tot concrete projecten die voorzien in een behoefte.
 

Camerabeveiliging

Datum: 09-05-2017
NIEUW Project 'Camerabeveiliging' voor nog veiligere bedrijenterreinen!

Snel-sneller-razendsnel!

Datum: 27-09-2016

Update voor glasvezelnetwerk op Udense bedrijventerreinen! 

 


Is razendsnel glasvezel nodig dan? Ja! Maarten van Helden, parkmanager van de SBBU legt uit waarom.7 juli informatiebijeenkomst project 'Slimme Meter'

Datum: 16-06-2016
Kom 7 juli ook en ontvang alle informatie over het plaatsingsproces van de slimme meters.

Kennisproject Marketing succesvol afgerond

Datum: 23-03-2016
Propedeuse marketing in 18 uur
  
Als (mkb-)ondernemer moet je van alle markten thuis zijn. Inkoop, financiën, p&o, marketing… het hoort er allemaal bij. Maar heb je overal evenveel kaas van gegeten? Waarschijnlijk niet. Wat basiskennis over deze zaken is dan ook meer dan welkom, zo vinden de leden van ondernemerscollectief SBBU, Stichting Beheer Bedrijventerreinen Uden. En dus zaten zij 6 avonden bij elkaar, onder leiding van twee OndernemersLift+ docenten van HAS Hogeschool en ROC De Leijgraaf, om hun marketingkennis - gratis! - bij te spijkeren.
 Keurmerk Veilig Ondernemen voor Udense bedrijventerreinen!

Datum: 02-03-2016
De Udense bedrijventerreinen hebben het Keurmerk Veilig Ondernemen behaald. 

Nieuw afvalcontract

Datum: 10-12-2015
SBBU en SVBV (Veghel) sluiten een nieuw afvalcontract met Van Kaathoven.


Wat betekent de paricipatiewet voor u?

Datum: 23-11-2015
 
Als werkgever krijgt u te maken met de Participatiewet. De SBBU en de Gemeente Uden zetten voor u op een rij wat dit voor u betekent.
 
Wat is de Participatiewet?
 
Heeft de Participatiewet gevolgen voor mij als werkgever?

lees meer....

Gemeente draagt bij aan camerabeveiliging

Datum: 10-09-2015
De gemeente Uden heeft €100.000,= beschikbaar gesteld om de bedrijventerreinen met camera's te beveiligen.

Nieuwsbrief SBBU juli 2015

Datum: 16-07-2015
In de nieuwsbrief van juli 2015 komen de onderwerpen Gasprijzen, Afval 'Abonnement op Maat', P&O-platform, Glasvezel en Marketing aan de orde.
Klik hier voor de SBBU-nieuwsbrief van juli 2015.


Onbeperkt bellen 15% goedkoper

Datum: 18-06-2015
Deelnemers van de SBBU kunnen via Z!N telecom fors besparen op de factuur voor vaste telefonie. De markt voor vaste telefonie blijft flink in beweging en daarom verdient de keuze voor de juiste telecompartners – juist in deze dynamische tijd - extra aandacht. 

Voorkom vastgoedcriminaliteit!

Datum: 25-05-2015

Beseft u dat dit alle pandeigenaren kan overkomen en dat u als eigenaar wettelijk verantwoordelijk bent voor de activiteiten die in uw pand plaatsvinden?


Criminelen kunnen leegstaande, maar ook reeds verhuurde panden huren en deze gebruiken voor criminele activiteiten. Ook in Uden is dit al meermalen het geval geweest.

Lees meer en download de flyer ....

Bijeenkomst: wat betekent de participatiewet voor u?

Datum: 12-05-2015
De Participatiewet: Overheidsbemoeienis versus maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wat betekent deze wet voor u als werkgever?
 
De Participatiewet is per 1 januari 2015 in werking getreden. Bent u al op de hoogte van de voor- en nadelen van deze wet? Van wat de wet betekent voor uw onderneming? Wordt u verplicht om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen? Ontvangt u straks een boete wanneer u niet aan door de overheid ingestelde quota voldoet? Wat kan de gemeente voor u betekenen?

Kennisproject Marketing

Datum: 23-04-2015
Op donderdag 23 april was de aftrap van het Kennisproject Marketing met ca. 80 ondernemers bij Van der Valk Uden. Daarbij werd uitleg gegeven over het plan wat de SBBU samen met ROC De Leijgraaf en de HAS Den Bosch heeft ontwikkeld.

Marketing op een verrassende manier

Datum: 10-03-2015

De SBBU heeft een model ontwikkeld om marketing op een nieuwe en verrassende manier in de schijnwerpers te zetten.


Ook ú wordt geconfronteerd met het nieuwe arbeidsrecht!

Datum: 01-02-2015

Daarom nodigen wij u graag uit voor een interessante bijeenkomst op 12 maart a.s. 

Data P&O platform 2015

Datum: 18-01-2015
Data bijeenkomsten P&O-platform 2015:

12 maart
9 juni
15 oktober

Tweede vrachtwagenparkeerplaats een feit!

Datum: 09-12-2014
Gezien het steeds groeiende aantal wachtende vrachtwagens in het openbaar gebied is er al geruime tijd overleg met de gemeente over een tweede vrachtwagenparkeerplaats voor de Udense bedrijventerreinen. Op 9 december jl. is door het college van de gemeente Uden besloten dat deze tweede vrachtwagenparkeerplaats gerealiseerd gaat worden! 

SBBU P&O-bijeenkomst 'Mensgericht Bernhoven'

Datum: 06-11-2014
Op 26 november a.s. staat er een bijeenkomst van het P&O-platform van de SBBU op de agenda.


 

Meet en Greet

Datum: 06-11-2014
Foederer steunt Talenten in de kunst- en cultuurwereld en zal net als vorig jaar genomineerde talenten een kans bieden voor het winnen van de ”Foederer Talent Award”. Genomineerden zullen hun kunstwerken exposeren tijdens GLOW 2014, wat gehouden wordt van 8 tot en met 15 november 2014. 

Topdebat in Uden over toekomst energiesector

Datum: 06-11-2014
Met als titel “onder hoogspanning” organiseert het Udense energieadviesbureau Cinergie Groep op 18 september een spectaculair energiedebat. Met kopstukken, zoals Gedeputeerde Johan van den Hout, Prof.dr.ir. Geert Verbong van de TU/E en Jeanine van der Vlist managing director van Essent, belooft het een groot spektakel te worden.  

Wederom forse besparing inkoop energie

Datum: 11-09-2014
Ruim 10% besparing met de nieuwe energiecontracten van SBBU.

Samen met de werkgroep 'Energie inkoop' en de externe adviseur Cinergie heeft de SBBU nieuwe energiecontracten afgesloten.  

Lees meer..

Nieuw energiecontract zeer voordelig!

Datum: 22-07-2014
De totale besparing bedraagt ruim € 795.000,= !

We gaan weer energie inkopen

Datum: 01-07-2014
Vandaag staat de voor de werkrgoep inkoop Energie de aanbesteding van gas en electra op de agenda!

Inlogomgeving voor deelnemers

Datum: 16-06-2014
Als deelnemer van de SBBU kunt u met een persoonlijk inlogcode op de website uw persoonlijk afgeschermde pagina met uw eigen gegevens inzien. U kunt bijvoorbeeld zien welke contracten u heeft afgesloten (inclusief alle bijbehorende documenten) wanneer ze aflopen et cetera. Maar ook waaraan u nog niet deelneemt, en waar dus nog voordeel te behalen valt. Zo willen we het u nog gemakkelijker maken!

Volg ons via Twitter

Datum: 01-06-2014
Uiteraard houden we onze deelnemers regelmatig op de hoogte via mail en nieuwsbrieven.
Maar, de SBBU is nu ook via Twitter te volgen!

Energiecollectief werknemers Udense Bedrijventerreinen

Datum: 12-05-2014
De SBBU koopt al langere tijd gezamenlijk energie in. Want wat we samen oppakken, bespaart u veel geld. Ook uw medewerkers profiteren daarvan mee. Dat kan via ONS energiecolletief.

Interessant aanbod voor de medewerkers van onze deelnemers

Datum: 30-04-2014
De SBBU behaalt al vele jaren substantiële voordelen voor haar deelnemers. Dit gebeurt o.a. ook door middel van het succesvolle project van de collectieve inkoop van energie. Nu wil de SBBU haar deelnemers ook in staat stellen haar medewerkers hiervan mee te laten profiteren.

Brandweer nieuws

Datum: 30-11--0001
Brandweer tips!

Bijeenkomst HR-Rondetafel

Datum: 30-11--0001
Vanochtend met de SBBU-HR-Rondetafel (bestaande uit 15 HR professionals van de grote Udense bedrijven) een bijeenkomst gehad bij Sanders Fritom.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u aan voor de nieuwsbrief.

  • Geïnteresseerd?

    Henk Coopmans Neem contact met mij op.  
    h.coopmans@sbbu.nl  
    06-24219721