Glasvezel

DELTA Netwerk neemt glasvezelnetwerk SBBU/GFU over
We hebben gemerkt dat ons huidige internetaanbod niet meer aan alle wensen van de ondernemer voldoet. Om meer ondernemers te laten profiteren van de voordelen van glasvezel hebben we besloten het glasvezelnetwerk over te dragen aan DELTA Netwerk.
 
Wie is DELTA Netwerk?
DELTA Netwerk is onderdeel van één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Inmiddels hebben al zo'n 1,3 miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk, en dit aantal groeit met 8000 glasvezelaansluitingen per week. DELTA Netwerk is geen onbekende in de regio. Onlangs heeft de organisatie een glasvezelnetwerk aangelegd bij verschillende dorpen in de gemeente Maashorst. Lees hier meer over DELTA Netwerk .

Wat betekent dit voor de gebruikers van glasvezel?
DELTA Netwerk heeft een open netwerk, waarop verschillende partijen hun diensten kunnen aanbieden. Waaronder de voor u bekende telecomaanbieders, zoals Signetbreedband en Pocos. U kunt in de meeste gevallen dus gewoon zaken blijven doen met uw huidige leverancier. Door de overname hebben de gebruikers de keuze uit meer pakketten, die passen in elke bedrijfssituatie. Op deze pagina vindt u binnenkort de verschillende pakketten waaruit gekozen kan worden.    

BEKIJK HIER DE VIDEO OVER DELTAGeïnteresseerd?

Maarten van Helden Neem contact met mij op.  
m.vanhelden@sbbu.nl  
06-51158519