Platformgroep Marketing

Sommigen zeggen: alles is liefde, anderen zeggen: alles is marketing. Iedereen weet bewust of onbewust een heleboel over dit onderwerp, maar niemand weet alles. Marketing is elke dag opnieuw aan enorme veranderingen onderhevig: trends en inzichten wisselen elkaar sneller af dan de seizoenen en wie concurrerend wil zijn, kan maar beter zorgen dat hij op de hoogte is van relevante ontwikkelingen.


Doel van platformgroep Marketing is dat de leden met elkaar kennis uitwisselen over zaken als online marketing, branding, social media en meer. Onder het motto van 'halen en brengen' worden in kleine vaste groepen kennis en informatie uitgewisseld en wordt tegelijkertijd het netwerk versterkt. Voor deze platformgroep zijn we nog op zoek naar deelnemers. 

 

Kennisproject MarketingBij het Kennisproject Marketing zijn ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (max. 15 personen) tijdens een zestal bijeenkomsten onder begeleiding van een tweetal coaches dieper in gaan op het werkveld van marketing. Hierbij niet alleen lerend van de coaches, maar zeker ook van elkaar. Dat de SBBU de deelname aan dit Kennisproject gratis kan aanbieden is mede te danken aan de Stichting Ondernemerslift+. Het kennisproject is in maart 2016 succevol afgeslotenDeelnemers kennisproject

Lees hier het persbericht 'Propedeuse marketing in 18 uur'Bekijk hier het introductiefilmpje van de startbijeenkomst

Geïnteresseerd?

Henk Coopmans Neem contact met mij op.  
h.coopmans@sbbu.nl  
06-24219721