Energie uitgebreid

De Werkgroep Energie van de SBBU heeft door de jaren heen de nodige expertise opgebouwd en laat zich adviseren door een gerenommeerd bedrijf op het gebied van energie-inkoop. Het is daarom niet verwonderlijk dat de deelnemers aan dit energiecollectief al jaren veel voordelen van dit collectief ervaren. Het aantal deelnemers dat gebruik maakt van dit initiatief groeit gestaag. Al 320 aansluitingen maken op dit moment deel uit van dit collectief. De deelnemers variëren van zeer grote tot relatief kleine verbruikers. In totaal wordt er circa 40 miljoen kWh elektriciteit en 4 miljoen m3 gas ingekocht.

Nieuw elektriciteitscontract weer goedkoper!

Bij de laatste aanbesteding heeft Essent de beste aanbieding gedaan. Deze aanbieding was zo goed, dat we hebben besloten een contract voor drie jaar af te sluiten. De prijzen die we nu hebben weten te realiseren liggen op het laagste niveau van de afgelopen tien jaar en zijn 25% lager dan het contract dat er lag. Dit betekent een gezamenlijke besparing van maar liefst € 495.509, -!

Groene energie

Voor de bedrijven die voor groene energie kiezen, is ook nu weer groen ingekocht. Op verzoek kunnen we ook voor andere deelnemers groen inkopen. Het bedrag van de op zich geringe toeslag voor groene energie krijgt u op aanvraag.

Nieuwe deelnemers

Naast de tarieven voor de bestaande deelnemers hebben we ook afspraken gemaakt voor nieuwe deelnemers. Vraag ernaar! 

Stichting Beheer Bedrijventerreinen Uden
Frontstraat 1c, 5405 AK Uden, T 0413 24 99 72, F 0413 27 11 64, E info@sbbu.nlDisclaimer | Sitemap