Beveiliging uitgebreid

Collectieve beveiliging bedrijventerreinen dat doen we samen!


Grootschalige beveiliging werkt een stuk effectiever dan wanneer ieder afzonderlijk een ‘mannetje’ laat rondlopen. En het is een stuk goedkoper. Daarom heeft de SBBU in nauwe samenwerking met Holland Security Group (voorheen Van de Ven Beveiliging) een overeenkomst gesloten met MPL.

MPL is de modernste alarmcentrale van Nederland met de meest geavanceerde apparatuur. De medewerkers, de alarmprocedure en de huisvesting van MPL voldoen aan de strengste wettelijke eisen. In deze constructie is uw bedrijfsalarmsysteem gekoppeld aan een alarmcentrale van waaruit de collectieve beveiliger, politie of uzelf gewaarschuwd wordt bij onraad.
 
Door de uitstekende samenwerking tussen Holland Security Group en MPL is de aansturing van de surveillant op de bedrijventerreinen bij een alarmmelding vanuit uw bedrijfspand veel sneller en efficiënter, wat van cruciaal belang is bij het voorkomen van een inbraak. Speciaal voor SBBU-deelnemers hebben we zeer scherpe prijzen met MPL en Van de Ven Beveiliging kunnen afspreken.
 
Het werkt!
Dat het werkt kunnen we wel vaststellen. Voor 1995 vonden er per jaar rond de 200 criminele incidenten op de Udense bedrijventerreinen plaats, variërend van klein vandalisme zoals graffiti, tot ernstige criminaliteit zoals inbraken en brandstichting. Sinds de surveillanten de bedrijventerreinen in de nachten en weekenden in de gaten houden is het aantal incidenten gedaald tot zo’n 50 per jaar. Dit vinden wij nog steeds teveel, maar de verbetering is enorm. Hoe groter de deelname, hoe verder de criminaliteit op de bedrijventerreinen teruggebracht kan worden. Collectieve beveiliging, dat doen we samen!
 

MPL Meldkamer


Geïnteresseerd?

Maarten van Helden Neem contact met mij op.  
m.vanhelden@sbbu.nl  
06-51158519