Snel-sneller-razendsnel!

Datum: 27-09-2016
De hoeveelheid data die we elkaar elke dag sturen groeit explosief. Glasvezel biedt de hoogste en betrouwbaarste download- en uploadsnelheden. U kunt razendsnel bestanden ophalen én verzenden. Dit is in de toekomst van steeds meer belang voor veel organisaties, omdat internet steeds vaker geïntegreerd is in de nieuwste technologische ontwikkelingen. Inmiddels maakt een groot aantal bedrijven al gebruik van glasvezel. Het nadeel was altijd het (dure) prijskaartje dat aan de installatie en het vastrecht hing. Dankzij de collectieve regeling is glasvezel voor een groot aantal bedrijven financieel een stuk aantrekkelijker geworden.


Samen met de gemeente Uden stond de SBBU aan de basis van een van de eerste glasvezel-netwerken op de bedrijventerreinen in Nederland. “Al jarenlang wordt hier dankbaar gebruik van gemaakt”, vertelt parkmanager Maarten van Helden. “Maar de techniek staat niet stil. De huidige contracten met de belichter (BBNed-Tele2) lopen begin 2017 af hetgeen ons de kans geeft op zoek te gaan naar de nieuwste mogelijkheden en technieken en die te integreren. De werkzaamheden voor het updaten van het netwerk zijn in volle gang en worden in januari 2017 afgerond. Vanaf dat moment komt ook de administratieve afhandeling van de belichting van het netwerk in handen van de SBBU. Dit is heel gunstig voor de ondernemers, want zij kunnen dan rechtstreeks bij ons aankloppen als er vragen zijn”, legt Maarten uit.
 
Kernbegrippen blijven: een zeer betrouwbaar, snel, open en daardoor flexibel netwerk.
Zo bereiden we de bedrijventerreinen voor op de ontwikkelingen in de komende tien jaar en profiteren onze deelnemers van alle voordelen van een ultramodern en vooral open en flexibel glasvezelnetwerk. En dat tegen zeer concurrerende kosten, dankzij onze collectieve regeling. Dat is de kracht van de SBBU combinatie.”
 
Met glasvezel bent u 100% voorbereid op de toekomst met een supersnel, stabiel en betrouwbaar netwerk; Uden is op de toekomst voorbereid! De SBBU is ook hierbij voor u de spin in het web.
Ondernemers kunnen zich eenvoudig aansluiten bij de SBBU en zo gebruikmaken van veel voordelen. “Wij nemen de ondernemer aan de hand en zorgen voor scherpe inkooptarieven en ontzorging. Voordeel en gemak dus!”, aldus Maarten. « Terug naar Nieuwsoverzicht
Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u aan voor de nieuwsbrief.