Registreer je AED en help anderen met MijnHartslagNu.nl!

Datum: 15-05-2023
Registreer je AED en help anderen met MijnHartslagNu.nl!
 
Als je een AED bezit, kun je levens redden. Maar hoe zorg je ervoor dat je AED snel kan worden ingezet als dat nodig is? Het antwoord is simpel: registreer je AED in de app MijnHartslagNu.nl!
 
MijnHartslagNu.nl is een handige app waarmee burgerhulpverleners worden opgeroepen wanneer er een hartstilstand in de buurt is. Door je AED te registreren, laat je weten dat jouw apparaat beschikbaar is om te helpen. Als er een melding van een hartstilstand in de buurt komt, krijg jij een oproep om je AED op te halen en naar de locatie te gaan.
 
Waarom zou je jouw AED registreren in MijnHartslagNu.nl?
 
Snel reageren: Door je AED te registreren, draag je bij aan een snelle reactie in noodsituaties. Elke seconde telt bij een hartstilstand, en met MijnHartslagNu.nl kunnen burgerhulpverleners direct gealarmeerd worden en snel ter plaatse zijn.
 
Help anderen: Door je AED te registreren, kun je anderen in nood helpen. Je kunt het verschil maken en mogelijk levens redden.
 
Gemakkelijk beheer: De app MijnHartslagNu.nl is gebruiksvriendelijk en maakt het eenvoudig om je AED te registreren en beheren. Je kunt de beschikbaarheid van je AED bijwerken en belangrijke informatie toevoegen, zoals de locatie en eventuele beperkingen voor gebruik.
 
Samenwerking en gemeenschap: Door je AED te registreren, draag je bij aan een groter netwerk van AED's en burgerhulpverleners die samenwerken om levens te redden. Je maakt deel uit van een gemeenschap die zich inzet voor de veiligheid van anderen.
 
Registreer vandaag nog je AED in MijnHartslagNu.nl en help mee om levens te redden!« Terug naar Nieuwsoverzicht
Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u aan voor de nieuwsbrief.