Hercertificering KVO

Datum: 14-02-2022
Hercertificering KVO

De SBBU werkt samen met de Gemeente Uden, Politie, Brandweer en de collectieve surveillance om de bedrijventerreinen in Uden “veilig en aantrekkelijk” te houden.
Door middel van deze samenwerking kunnen onze bedrijventerreinen in het bezit blijven van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO).
 
Waarom is het KVO Certificaat zo belangrijk?
Het draagt continu bij aan een verbetering van het ondernemersklimaat op onze bedrijventerreinen, zoals het verbeteren van het openbaar gebied, tegengaan van ondermijning en cybercriminaliteit. Maar ook geeft de werkgroep KVO adviezen over
onder andere brandgevaar, opslag van gevaarlijke stoffen, verkeersveiligheid en camerabeveiliging.
 
Voor de hercertificering is een enquête gehouden onder de ondernemers van de bedrijventerreinen in Uden. De uitkomst van de enquête wordt gebruikt om te kijken of we onze doelen van de afgelopen 3 jaar hebben behaald. De audit die op 15 maart plaatsvindt is gebaseerd op het behalen van die doelen en wat we, als werkgroep, bestaande uit brandweer, politie, gemeente, surveillance, ondernemers en parkmanagement daar allemaal voor gedaan hebben. Hierna worden de doelen voor de komende 3 jaar bepaald.
 
 
Nieuws vanuit de brandweer

Lees hier de nieuwsbrief bluswater

Mocht een van jullie geïnteresseerd zijn in een oefening van de brandweer in jullie pand en/of op jullie terrein. Laat ons dat weten via secretariaat@sbbu.nl

De brandweer oefent dan het noodplan,  oefent met de BHV’ers en kijkt naar het calamiteitenplan. Kortom oefent met jullie of jullie bedrijf “brandproof” is. 
 
« Terug naar Nieuwsoverzicht
Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u aan voor de nieuwsbrief.