Heeft u al voordeel op afvalverwerking?

Datum: 11-10-2022
Zoals wellicht al bij u bekend is, is collectieve inkoop één van de diensten die de SBBU levert voor haar deelnemers.
 
Uitgangspunt hierbij is om enerzijds lagere tarieven te bedingen door schaalgrootte en anderzijds de deelnemers te ontzorgen in hun inkoopbeleid.
 
Met name afvalverwerking leent zich uitstekend om collectief in te kopen. Doordat een groot gedeelte van onze deelnemers gebruik maakt van dit collectieve contract is de dekkingsgraad die wij bieden dusdanig groot dat de logistieke kosten gedrukt kunnen worden.
Uiteraard vertaalt dit voordeel zich in het tarief wat de SBBU u via het collectieve contract kan aanbieden.
 
Hier kunt u van mee profiteren!
 
Uit onze administratie blijkt dat u op dit moment geen gebruik maakt van de gunstige collectieve tarieven voor afvalverwerking.
 
Bent u benieuwd wat uw voordeel is wanneer u gebruik zou maken van ons collectief voordeel? Vraag dan via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan om te zien wat uw voordeel kan zijn.
Mocht u op dit moment nog contractueel gebonden zijn aan een andere afvalverwerker, dan kan de SBBU voor u het moment van aflopen van dit contract in de gaten houden en wanneer u dit wenst tijdig opzeggen. Ook het te zijner tijd wisselen van de containers wordt u volledig uit handen genomen.
 
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met op met Henk Coopmans. Henk helpt u graag verder!
« Terug naar Nieuwsoverzicht
Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u aan voor de nieuwsbrief.