Doe de datacheck! Meten = weten

Datum: 21-11-2019
Bent u benieuwd of glasvezel voor u interessant is? Wilt u een onafhankelijk en eerlijk advies van en voor ondernemers? Doe dan met 1 druk op de knop de SBBU-datacheck. 

De Udense bedrijventerreinen zijn in 2005 als een van de eerste terreinen in Nederland voorzien van een glasvezelnetwerk. Daarmee was Uden een landelijke koploper. In 2016 is het netwerk volledig gemoderniseerd. Met de ingebruikname van dit nieuwe netwerk per 1 januari 2017 is ook gekozen voor een nieuwe belichter. Kortom; een toekomstbestending netwerk, waarbij zeer hoge snelheden mogelijk zijn.
 
De hoeveelheid data die we elkaar elke dag sturen groeit explosief. Glasvezel biedt de hoogste download- en uploadsnelheden. U kunt razendsnel bestanden ophalen én verzenden. Dit is in de toekomst van steeds meer belang voor veel organisaties, omdat internet steeds vaker geïntegreerd is in de nieuwste technologische ontwikkelingen.
 
Dankzij de collectiviteit is glasvezel voor een groot aantal bedrijven financieel een stuk aantrekkelijker geworden. Met glasvezel bent u 100% voorbereid op de toekomst met een supersnel, stabiel en betrouwbaar netwerk. De SBBU is hierbij voor u de spin in het web.
 
Door allerlei ontwikkelingen is het, net zoals bij andere technische zaken, goed om periodiek te checken of uw huidige abonnement nog bij uw behoeften aansluit.
« Terug naar Nieuwsoverzicht
Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u aan voor de nieuwsbrief.