Corona sneltesten vanaf 26 oktober!

Datum: 10-10-2020
Om uw medewerkers en relaties in de gelegenheid te stellen via een Sneltest te bepalen of zij Corona-positief zijn is de SBBU een samenwerking aangegaan met de Udense organisatie Breederzorg en Zorgludiek. Iedereen kan er terecht, zowel werkgevers als particulieren.  
De kosten per test bedragen € 80,00 (vrijgesteld van b.t.w.).
 
Hoe werkt het?
Op www.sbbu.nl/corona kunnen uw medewerkers op dezelfde dag direct een afspraak plannen in een tijdsblok van een uur. Na afgerekend te hebben via IDEAL wordt de afspraak bevestigd. U ontvangt dan een ticket per email die meengenomen moet worden naar de teststraat. Deze is enkel te betreden per auto, en op afspraak. 
Aangekomen bij de teststraat aan de Frontstraat 2 in Uden, blijft de deelnemer in de auto zitten. Allereerst wordt het meegebrachte ticket gescand en worden contactgegevens genoteerd voor het doorgeven van de uitslag. In verband met privacy wordt de uitslag enkel doorgegeven aan de deelnemer.  
Door het autoraam wordt de test afgenomen. Nadat de test is afgenomen kan de deelnemer direct doorrijden. Deze ontvangt de uitslag van de test vervolgens binnen 30 minuten per sms. 

Lees meer via www.sbbu.nl/corona« Terug naar Nieuwsoverzicht
Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u aan voor de nieuwsbrief.