Corona Sneltest voor slechts 80 Euro

Uitslag binnen een uur




Afspraak plannen: www.sneltestuden.nl

 

 
Om uw medewerkers en relaties in de gelegenheid te stellen via een Sneltest te bepalen of zij Corona-positief zijn is de SBBU een samenwerking aangegaan met de Udense organisatie Breederzorg en Zorgludiek. Iedereen kan er terecht, zowel werkgevers als particulieren. 
Het is ook mogelijk om medewerkers te laten testen op de locatie van uw bedrijf.
 
Hoe werkt het?
Op www.sneltestuden.nl kunnen uw medewerkers op dezelfde dag direct een afspraak plannen in een tijdsblok van een half uur. Na afgerekend te hebben via IDEAL wordt de afspraak bevestigd. U ontvangt dan een ticket per email die meengenomen moet worden naar de teststraat. Om besmettingsgevaar te minimaliseren wordt u verzocht indien mogelijk de teststraat te betreden per auto, en op afspraak. 

Aangekomen bij de teststraat aan de Frontstraat 2 in Uden, blijft de deelnemer in de auto zitten. Allereerst wordt het meegebrachte ticket gescand en worden contactgegevens genoteerd voor het doorgeven van de uitslag. In verband met privacy wordt de uitslag enkel doorgegeven aan de deelnemer.  
Door het autoraam wordt de test afgenomen. Nadat de test is afgenomen kan de deelnemer direct doorrijden. Deze ontvangt de uitslag van de test vervolgens binnen een uur per sms. 
 
De test
Er wordt gebruik gemaakt van de door het RIVM goedgekeurde Abbot sneltester covid-19 panbio™. Deze sneltest maakt gebruik van een swab achter in de neusholte. Dit duurt enkele seconden. De sneltest wordt afgenomen door bevoegd en bekwaamd medisch personeel. 

De uitslag
De deelnemer ontvangt de uitslag per sms. Is de uitslag negatief? Fijn! Is de uitslag positief? Dan wordt er telefonisch contact met u opgenomen. Positieve uitslagen worden tevens doorgegeven aan de GGD voor bron- en contactonderzoek. Wij verzoeken u om zelf contact op te nemen met uw huisarts om te bepalen of behandeling gewenst is.
 
Betrouwbaarheid uitslag
De door ons gebruikte sneltest is goedgekeurd door het RIVM.
Sensitiviteit: 93,3% (98.2% voor gevallen met Ct values ≤33). 
Klik hier voor meer informatie over de Abbot sneltester.
 
Disclaimer
Sneltestuden kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor een foutieve uitslag of het oneigenlijk gebruik van de schriftelijke testuitslag.
 

De voordelen op een rij:


Medewerkers hoeven de auto niet te verlaten.
Korte doorlooptijd, medewerkers kunnen op korte termijn getest worden.
Uitslag binnen 60 minuten.
Mogelijkheid voor esten op locatie.
Pakket tickets vanaf 15 stuks voor € 73,00.
 

Hoe plan je je test?


Een afspraak maken is niet nodig. 
Bestel je ticket online en ga naar de teststraat. 
 


 

Locatie Corona-teststraat

E27 Lichtfabriek
Frontstraat 2
5405 AK Uden

Nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 0413-249972.

Geïnteresseerd?

SBBU Neem contact met mij op.  
info@sbbu.nl  
0413-249972