Corona Sneltest voor slechts 80 Euro

Uitslag binnen 30 minuten
Afspraak plannen: www.sneltestuden.nl

 

 
Om uw medewerkers en relaties in de gelegenheid te stellen via een Sneltest te bepalen of zij Corona-positief zijn is de SBBU een samenwerking aangegaan met de Udense organisatie Breederzorg en Zorgludiek. Iedereen kan er terecht, zowel werkgevers als particulieren. 
 
Hoe werkt het?
Op www.sneltestuden.nl kunnen uw medewerkers op dezelfde dag direct een afspraak plannen in een tijdsblok van een uur. Na afgerekend te hebben via IDEAL wordt de afspraak bevestigd. U ontvangt dan een ticket per email die meengenomen moet worden naar de teststraat. Deze is enkel te betreden per auto, en op afspraak. 
Aangekomen bij de teststraat aan de Frontstraat 2 in Uden, blijft de deelnemer in de auto zitten. Allereerst wordt het meegebrachte ticket gescand en worden contactgegevens genoteerd voor het doorgeven van de uitslag. In verband met privacy wordt de uitslag enkel doorgegeven aan de deelnemer.  
Door het autoraam wordt de test afgenomen. Nadat de test is afgenomen kan de deelnemer direct doorrijden. Deze ontvangt de uitslag van de test vervolgens binnen 30 minuten per sms. 
 
De test
Er wordt gebruik gemaakt van de door het RIVM goedgekeurde Abbot sneltester covid-19 panbio™. Deze sneltest maakt gebruik van een swab achter in de neusholte. Dit duurt enkele seconden. De sneltest wordt afgenomen door een BIG geregistreerde verpleegkundige. 


De uitslag
De deelnemer ontvangt de uitslag per sms. Is de uitslag negatief? Fijn! Is de uitslag positief? Dan verzoeken wij u om zelf contact op te nemen met uw huisarts en het GGD voor het bron en contactonderzoek, of een aanvullende PCR test welke kan worden afgenomen bij de regulier GGD-teststraat.
 
Betrouwbaarheid uitslag
De door ons gebruikte sneltest is goedgekeurd door het RIVM.
Sensitiviteit: 93,3% (98.2% voor gevallen met Ct values ≤33). 
Klik hier voor meer informatie over de Abbot sneltester, zie: https://www.globalpointofcare.abbott/nl/product-details/panbio-covid-19-ag-antigen-test.html
 
Disclaimer
Sneltestuden kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor een foutieve uitslag of het oneigenlijk gebruik van de schriftelijke testuitslag.
 

De voordelen op een rij:


Medewerkers hoeven de auto niet te verlaten.
Korte doorlooptijd, medewerkers kunnen op korte termijn getest worden.
Uitslag binnen 30 minuten.
 

Hoe plan je je test?


Een afspraak maken is niet nodig. 
Bestel je ticket online en ga naar de teststraat. 
 

 

Locatie Corona-teststraat

E27 Lichtfabriek
Frontstraat 2
5405 AK Uden

Nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 0413-249972.

Geïnteresseerd?

SBBU Neem contact met mij op.  
info@sbbu.nl  
0413-249972