Afval uitgebreid

Door de keuze voor samenwerking met de Van Kaathoven Groep, die gevestigd is op het Udense bedrijventerreinen, kunnen transportafstanden tot een minimum beperkt blijven.

Door het grote afvalvolume van de gezamenlijke Veghelse en Udense bedrijven kan de afvalinzamelaar effectiever werken en wordt de prijs voor inzameling uitsluitend bepaald op basis van het afvalgewicht. De grote semi-ondergrondse containers bevatten een chip, zorgen voor minder geuroverlast en ontsieren de aanblik van het terrein bovendien minder. Dankzij de grootte van de containers hoeven ze minder vaak geleegd te worden en dankzij de chip is het mogelijk elke container apart te wegen voor hij geleegd wordt, waardoor u gegarandeerd alleen nog voor de kilo’s afval betaalt die u daadwerkelijk zelf aanbiedt!

 

Gebundelde krachten voor grondstoffenbehoud

We streven er samen met het Veghelse SVBV naar de totale hoeveelheid restafval in de komende jaren actief verder terug te brengen, door grondstoffen zoals papier, kunststof en hout uit de (rest)afvalcontainer te houden, in te zamelen en te hergebruiken. Zo voorkomen we dat waardevolle grondstoffen verbrand worden.
Alle deelnemers aan het collectief worden benaderd voor een gratis grondstoffenscan waarmee voor elke organisatie de beste oplossing voor haar individuele afvalvraagstuk gegarandeerd wordt. 

Stichting Beheer Bedrijventerreinen Uden
Frontstraat 1c, 5405 AK Uden, T 0413 24 99 72, F 0413 27 11 64, E info@sbbu.nlDisclaimer | Sitemap